17 maj, 2024
Okategoriserade

God fortsättning!

God fortsättning, ni tappra som tittar in hit ikväll!

Det gick bra igår! Mot all förmodan nästan! Det är ett litet äventyr att samla hela min familj, med mina föräldrar med sina knepiga respektive och min store bror (nej, det är inte särskrivet) med hans galna entourage. Men det gick och framförallt min pappa var nöjd och glad! Nu har jag rester som räcker långt in på nästa år vilket passar mig perfekt.

Jag slocknade redan kl 21 igår efter att alla gått, jag var verkligen helt slut. Idag sov vi till 12 trots Wendys enträgna försök att få upp oss mycket tidigare och sedan dess har vi slöat framför teven där vi sett en massa cheesy julfilmer samt 2012 utan text (lätt att fatta vad de tibetanska munkarna säger liksom!).

Jag fick en hel massa julklappar igår! Bla Make Up Stores Treatment Mascara, en kameraväska från Canon med en tillhörande gorillapod, Anders hade köpt ett helt sushiset – inklusive alla ingredienser förutom fisk – och så fick vi presentkort på resor och kontanter. Tyvärr har batteriet i kameran tagit slut och jag orkar inte leta efter laddaren nu, så ni får se bilder imorgon.

I det stora hela, en mycket fin jul!