skinfood-13ZRI-1

Oj, inatt fick jag ett nytt graviditetssymptom – yrsel! Upptäckte när jag vände mig om att hela sängen snurrade, så otroligt otäckt. Beror tydligen på att moderkakan trycker mot vena cava, den stora pulsådern som går längs ryggraden. Kul! Jag ligger redan på sidan, men måste vända på mig ibland också. Det jobbiga är att jag känner mig fortfarande lite yr trots att jag nu sitter upp…

Nåja, tillbringade helgen med att swatcha lack, blev inte så många men hann väl med 12 st iaf. Tyvärr fotade under lampljus, men bättre än inga bilder alls. Jag hoppas att bilderna ändå stämmer färgmässigt.

Först ut denna Blå Måndag – besök Emelie för fler blå manikyrer – är Skinfood – 13ZRI. Namnet är jag högst osäker på tyvärr, står inget tydligt på flaskan och jag hittar det inte heller på Skinfoods hemsida. Det här lacket har jagt fått från en vän i Singapore, använde det redan i höstas men utan att ta bilder på det. En mörkt blå grundfärg med glitter i lila och silver, tyvärr sjunker glittret ner i botten och det är väldigt svårt att blanda upp det igen. Men med lite arbete fick jag upp tillräckligt.

2 lager, torkade långsamt som ni ser. Men mycket tjusigt lack, gillar det mycket!

Vad tycker du om detta?

skinfood-13ZRI-2skinfood-13ZRI-3skinfood-13ZRI-4skinfood-13ZRI-5

Comments are closed.