19 juni, 2024

Tisdagsmejken

Första besöket hos psykologen på arbetsförmedlingen idag! Då det var ett tidigt morgonbesök krävdes lite mer smink än vanligt… ;-)

Mejken är väl inget märkvärdig, foundation är Iduns Norrsken i nyansen Freja, brynen är med Depends olika brynprodukter. Mascara från Clinique och lite svart ögonskugga som en enkel eyeliner. Rouget är från H&M.

Det ovanliga är läpparna. Jag grundade med en stain från Lumene och tog därefter Clinique color pop ögonskugga – den med guldskimmer – på läpparna. Syns rätt bra på bilden eftersom den togs med blixt.

Ett tips till er som vill ge läpparna ytterligare en dimension!

2 tankar på “Tisdagsmejken

    1. Ja! Skitbra för oss vilsna men framförallt för de med diagnoser eller olika besvär som behöver ses utanför normen och bara rakt in en åtgärd. Naturligtvis lång kö och inte en första handläggare.

Kommentarer är stängda.