Ännu en vecka, med sol och is om vartannat

insta-v46-1

1// Måndag och terapidags. Kallt och snöigt i porten. 2// Gick en promenad i solen efteråt, här är Saltängsbron med gula faran. 3// Snökristaller! 4// Och så mötte jag Anders och Mika i parken.

 

insta-v46-2

1// Onsdag och vi vaknade till en hemskare värld. Mika, Soto och jag tog iaf en tupplur tillsammans. Mina hjärtan! 2// Mika tycker det är kul att rita, eller han duttar mest sönder våra pennor hehe. 3// Ännu en promenad i vintersol.

 

insta-v46-3

1// Med en lite frusen Mika. 2// Känner mig som ett rött udda löv bland normen, kommer aldrig passa in i samhället… 3// Mitt hopp finns hos Mika, att han lyckas bemästra världen! 4// I torsdags hade jag stora kameran med, ni såg ju några av mina fågelbilder här i förra veckan. Här är en till jag fotade då. Söt liten trut!

 

insta-v46-4

1// Söndag och vi tog en lång promenad. Här ett gammalt hus som förr var garanterade bostäder för icke bemedlade. Nu ett vanligt hyreshus tror jag. 2// Gillade de gröna stammarna här! 3// Vackra himmelstalund!