18 april, 2024

Dagens: Scenic Route

 

Igår var vi en sväng till Coffice som äntligen öppnat igen efter sommarstängningen. Vi satt i gott och väl två timmar och fikade med Nina, riktigt trevligt. Speciellt då vi snackade mycket katt, hon har precis tagit hand om en omplaceringskatt vid namn Gizmo från ett katthem i Helsingborg. Han skulle avlivas då hans matte och husse skulle skiljas, men Nina visste inte så mycket mer om orsaken till att de inte ville behålla honom. Skönt att hon kunde ta hand om honom istället! Ni kan se en bild på Gizmo här, på Instagram!

Igår testade jag också BareMinerals Ready duoskuggan The Scenic Route för första gången ordentligt. Jag har testat den förut men blev otroligt missnöjd med resultatet. Men det blev bättre denna gång. Mycket metallisk effekt, trots att jag glömde primer! Det satt bra också, så hittills är jag nöjd med dessa skuggor.

I övrigt använde jag bara Cliniques BB-Cream, det funkar men ger inte den täckning jag vill ha. När jag ser på bilderna innan redigering ser jag hemsk ut, fläckig och dan. Så ni får ursäkta, men jag har använt Clarity på mina ansiktsbilder. Spela roll för er del, ni får ju se min mejk för att inspireras – right?

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB-Cream
Bronzer: BareMinerals Ready Rouge

Ögon
Ögonskuggor: BareMinerals Ready – The Scenic Route (den gröna)
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Wet n Wild MegaLiner Liquid Eyeliner – Black Sparkle

Läppar: Clinique

2 tankar på “Dagens: Scenic Route

Kommentarer är stängda.