19 juni, 2024

Recension: Depend Eyebrow Colour

Tog mig en 10-minuters paus igår och färgade mina ögonbryn med Depends nya Eyebrow Colour. Ni ser på bilden att den fått en ny, fräschare förpackning. Snyggt!

 

Depend Eyebrow Colour

depend-eyebrow-askarDepend Eyebrow Colour ger en intensiv färgåtergivning på ögonbrynen som framhäver formen på ett mer markerat sätt. Ny formula med Risprotein och olja utvunnen från Ängskrasse som kortar ner behandlingstiden och ger salongsresultat. Färgningsprocessen i håret sker på ett skonsammare sätt, resultatet är permanent och vattenfast. Håller upp till 6 veckor, innehållet i förpackningen räcker till 8-10 behandlingar.
• Ny snabbverkande formula
• Ger salongsresultat
• Håller upp till 6 veckor
• Enkel att använda
• Risprotein
• Ängkrasseolja

 

I övrigt är det samma innehåll. En liten skål att blanda i, en bland-pinne, en borste, aktiveringsvätska och färg – plus något som jag missade, en håltagare för aktiveringsvätskan. Jag har även fått nyansen brunsvart, men valde idag nyansen Brun. Tyvärr är alla bilder suddiga, hoppas ni kan se skillnaden ändå.

depend-eyebrow-2

Själva förfarandet är enkelt. Blanda i skålen 2 cm färg och 10 droppar vätska. Här var ju min vätska i krämfärg så jag fick chansa. Får testa en annan tub sen. Blanda väl så det inte klumpar sig. Därefter kan man använda pinnen eller borsten som medföljer, jag föredrar att använda en vanlig pensel för att få en exakt form. Lät det verka i 10 minuter och sköljde sedan av.

Inga konstigheter, blev ingen färg på huden och ja, skillnaden är inte så markant. Får göra rätt nästa gång! :)

depend-eyebrow

Före och efter. Inte så stor skillnad tyvärr.

Betyg: 4 av 5

Produkt: Depend Eyebrow Colour
Betyg: 4 av 5
Pris: 59 kr
Mängd: 250 ml
Köpa igen: Ja
Inköpsställe: Kicks tex (vet ej om den finns i handeln än?)

2 tankar på “Recension: Depend Eyebrow Colour

  1. Brukar inte få nåt enormt resultat av depends vanliga ögonbrynfärg… Typ som du fick på bilden. Den snabbverkande är det ju betydligt mer drag i :)

Kommentarer är stängda.