22 april, 2024

Recension: Blax

Blax säger ni, vad sjutton är det?

Blax är helt magiska hårsnoddar som är skonsamma mot håret. Många av den gamla sortens hårsnoddar har ett metallspänne som skadar håren så de går av, Blax är hela snoddar utan skarv som dessutom fungerar på hår där snoddar gärna glider av. Jag köpte mina på eBay för ganska länge sedan, de finns i fyra olika nyanser: genomskinliga, svarta, bruna och neonrosa. De finns också i olika bredder, beroende på hur tjockt hår du har osv.

Jag älskar verkligen dessa snoddar! De är lätta att använda, snodden fäster oavsett om man har den på två eller tre varv runt tofsen och den fastnar inte när man drar ut den. Detta är inte vanliga gummisnoddar, de är ju helt vidriga att få ut ur håret. Dessa är gjorda i silikon, det enda i silikon som kommer nära mitt hår, de töjs inte ut eller förstörs. Klart att de kan gå sönder efter långvarigt bruk, men än har jag inte varit med om det (eftersom de försvinner innan jag hinner med det…).

Nackdelen med de genomskinliga är att de är ja, genomskinliga och därmed osynliga! Tappar du en sådan här snodd är den nästan omöjlig att hitta igen. Men alla snoddar i mitt hem försvinner å andra sidan… Konstigt det där… Sedan är de ju väldigt dyra, åtminstone i Sverige. De går att få tag på på eBay för 4-5 dollar, men vinsten är marginell.

Betyg: 5 av 5
Pris: 89 kr
Mängd: 8 st/förpackning
Köpa igen: Ohja!
Inköpsställen: Lite varstans, men kolla in Lockbutiken.se!

4 tankar på “Recension: Blax

  1. Tack för tipset! Jag har själv massor av hårsnoddar (med det där metallspännet som drar sönder håret) och jag kan bara ha dem en stund sedan glider de av! Mycket irriterande! Så jag ska kolla in dessa! :O))

  2. Bästa hårsnoddarna ever! Jag har väldigt halkigt hår så en tygsnodd måste jag fixa till minst en gång i timmen men dessa sitter hela dagen. Jag har *pepparpeppar* bara tappat bort en av de genomskinliga än så länge (haft dem minst ett år) men nu börjar de bli väldigt uttöjda.

Kommentarer är stängda.