22 april, 2024

Depend – 419

depend-rewind-419-1

Tänkte att jag ju måste visa det här lacket även om ni ju redan sett en jämförelse mellan detta från Rewind och det andra 419 från Glam Rock.

Detta är alltså Depend – 419 från Rewind-kollektionen. Som flera redan påpekat är det ju lite intressant att de släppt två snarlika lack samma höst i två olika kollektioner. 419 från Rewind upplever jag som mer röd än det andra, men första lagret är väldigt blått. Stora flaskbilderna från inlägget ni hittar ovan ser inte alls rätt ut i mitt tycke.

Men inte nog med det – Depend lanserade 419 redan för två år sedan. Minns inte vad den kollektionen hette och bilderna är tyvärr rätt kassa så svårt att se hur likt det är. Får försöka rota reda på det och göra en jämförelse mellan alla tre!

Vackert är det hursomhelst! Eller hur?

Tre lager, bra torktid och pensel.

depend-rewind-419-2depend-rewind-419-3depend-rewind-419-4depend-rewind-419-5

2 tankar på “Depend – 419

Kommentarer är stängda.