Ända sedan jag började bli lite smått besatt av fylliga ögonbryn har jag testat pennor, skuggor och pennor igen. Jag är ju kanske inte den trognaste som finns, använder tex olika foundations varje dag. Men jag har funnit en ögonbrynspenna som jag inte vill vara utan!

IMG_20160715_163758

Här ser ni mig med pennan. Visst ser det naturligt ut? Inte perfekt förstås (det har jag inte tålamod till), men det ser rätt ut!

kicks-eyebrowDen här duopennan fick jag på påseende från Kicks, jag gillar generellt deras smink men använder dem sällan efter första påseendet.  Kicks Brow Duo Brow Pencil & Highlighter however – så bra att den används varje dag! Jag har nyansen blonde och den ser förvisso väldigt blek ut målad på handen, men det blir verkligen en stor effekt på brynen. Jag tycker det är skönt att pennan är så rejäl och att man kan måla ordentligt med den utan att det ser målat ut. Jag gillar inte skarpa kanter eller så kanske jag inte riktigt vet hur det ska göras.

Såhär skriver Kicks om sin ögonbrynspenna:

Brow Duo är en ögonbrynspenna och highlighter i ett. Ögonbrynspennan skuggar och formar ögonbrynen perfekt. Använd highlightern under ögonbrynet för att definiera och skapa lyster.

 

Pennan har alltså en ände med ögonbrynspenna och den andra är hyfsad highlighter. Jag använder sällan highlighter men denna fungerar riktigt bra under brynen för att lyfta dem.

Den här pennan finns i två nyanser, blonde och brown. Den är lätt att vässa och är mjuk nog att fästa på huden och inte håren men hård nog för att faktiskt kunna skapa en form. Jag är verkligen förtjust i denna penna!

För att vara en produkt från Kicks är den rätt dyr, 119 kr. Dessutom tar ju brynpennan slut mycket fortfarande än highlightern. Men det ger bara ett halvt minus, så bra är den här pennan!

Betyg: 4,5 av 5

Produkt: Kicks Brow Duo Brow Pencil & Highlighter
Betyg: 4,5 av 5
Pris: 119 kr
Köpa igen: ja!
Inköpsställe: Kicks och Kicks online