19 juni, 2024

BitchBalm by Lipgloss Bitch

Det här är ju verkligen ingen nyhet i beautyvärlden men Helena aka Lipgloss Bitch förtjänar verkligen mer uppmärksamhet! Helena driver inte bara Sveriges äldsta beautyblog, hon är en genuint underbar och generös människa!

Helena lanserade under 2016 sitt egna märke läppgunk, BitchBalm. Läppbalsam men den mjukaste godaste formulan som läker såriga läppar. Jag har testat vanilj och körsbär, det finns också läppbalsam med smak av polka. Mina torra läppar älskar BitchBalm, återfuktar utan att bli kladdiga, smakar gott utan att vara kemiska.

Läppscrubben är riktigt effektiv och smakar fräscht av mint, den är dock på väg ut så passa på att köpa den nu när hon har rea på den. Det har ju blivit trendigt igen med läppscrubbar och denna stod sig väl i konkurrensen.

Passa på att köpa BitchBalm här!