kicks-readysetglow

För några veckor sedan fick jag paket från Kicks med deras nya hudvårdsserie KICKS Ready, Set, Glow i provförpackning. Produkter späckade ned c-vitamin i syfte att få fram lystern i huden. Jag har testat hela serien några gånger, jag gillar tex deras peeling pads med c-vitamin även om jag inte riktigt gillar kladdigheten efteråt. Du kan läsa mer om padsen här om du är nyfiken!

kicks-peelingpadsDenna serie är helt klart värd att testa, köp en provförpackning vetja!

KICKS Ready, Set, Glow är en hudvårdsserie som arbetar med välkända ingredienser som ger en strålande, välmående hy.

– Sedan succélanseringen av KICKS Face Care i början av 2015 har vi kunnat se att det finns en önskan om fler produkter med märkningen Fairtrade inom hudvård, berättar Hedvig von Mentzer, KICKS pr-ansvarig.

KICKS Face Care består av två underserier som erbjuder hudvård för den som är i behov av extra mycket fukt samt den som börjat se ålderstecken. Den nya serien, Ready, Set, Glow, passar alla som är ute efter en naturlig lyster. I denna serie har C-vitamin huvudrollen, vilket är en välstuderad och pålitlig ingrediens som har en vetenskapligt bevisad effekt på huden. Dessutom är den rik på antioxidanter.

– Hudvårdsforskningen har visat att antioxidanter är en av de viktigaste ingredienserna i en hudvårdsprodukt. Se till att använda antioxidanter varje dag om du vill ge din hud det bästa, säger Sofia Mellström, produktchef och ansvarig för utvecklingen av KICKS egna hudvårdsprodukter.

Hudvårdsserien KICKS Ready, Set, Glow finns i butikerna och på kicks.se från vecka 14.

Ett starterkit (provförpackning) av Ready, Set, Glow kostar 129 kr.