Jag har fått en ny mascara att testa från Clinique, jag ska göra en dubbel recension av denna och en annan mascara senare. Jag har hunnit testa denna redan och som alla vattenfasta mascaror är den ”torr”, dvs den torkar snabbt och håller därför böjen. Fransarna blir långa och definierade – precis som jag vill ha dem!

Lanserades i mars, Clinique finns på Åhlens, Kicks och andra parfymerier som säljer Clinique.

 

clinique-highimpactmascara

Clinique High Impact Waterproof Mascara

Nu har det kommit en ny, vattenfast mascara till alla kvinnor som vill ha vackra, definierade fransar som håller hela dagen. High Impact Waterproof Mascara skapar snabbt och enkelt vackra ögon och en dramatisk look med hjälp av en fransförlängande bas av polymerer som bygger upp volym.

Den exklusiva borstdesignen består av täta, fasta fibrer som noggrant täcker varje ögonfrans. High Impact Waterproof Mascara är testad av ögonläkare och passar därför kontaktlinsbärare och känsliga ögon.

High Impact Waterproof Mascara finns i svart/brun och kostar 225 kr. Allergitestad. 100 procent oparfymerad.