22 april, 2024

Tävling: Vinn Waterclouds Travel Box

waterclouds-travelers-beauty-box-color-treatedDags för en tävling! Händer inte ofta men nu är det dags!

Det svenska hårvårdsmärket Waterclouds lanserar nu Travelers Beauty Box, ett urval av de bästsäljande produkterna från Waterclouds sortiment i miniformat. Perfekt att ha med sig i resenecessären. Boxarna finns i tre olika varianter, speciellt anpassat för olika hårtyper och behov.

  • Travelers Beauty Box Repair för skadat hår
  • Travelers Beauty Box Color för färgbehandlat hår
  • Travelers Beauty Box Volume för fint och tunt hår.

Boxarna innehåller tre produkter i 70ml format och varje beauty box kostar 160kr.

 

En person som svarar rätt på min fråga nedan kan vinna följande:

Waterclouds Travelers Beauty Box Color

Color schampoo – Ett skonsamt och vårdande schampo som är utvecklat för att skydda och bevara färgen i håret. Håret skyddas genom att schampot stimulerar kreatinfibrerna som återuppbygger och skyddar ditt hår. Havsmineraler ger extra boost av fukt och havtorn ger glans, UV-skydd och Omega 7 till håret.

Color conditioner – Ett vårdande balsam som är utvecklat för att skydda färgen i håret och framhäva färgens glans. Balsamet innehåller samma aktiva ingredienser som schampot i samma serie, havsmineraler och havtorn.

Fixing hairspray – En lätt hårspray som ger håret bra stadga och håller frisyren på plats hela dagen samtidigt som den är lätt att borsta ur. Produkten är framtagen för att stå emot luftfuktighet och tillför extra stadga, fukt och glans. Innehåller UV-Skydd.

 

Hur du vinner

Maila till mig på karin@vackerunderbar.se, märk mailet med ”tävling waterclouds”. Frågan som du ska besvara är, Vilken Omega finns i Waterclouds färgbevarande balsam?

Tävlingen är uppe till torsdag 28e april!