orly-smokedout-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags igen då att visa grönt, matcha lite med musöronen som kanske börjar komma där nere i södra Sverige? Jag letar vårtecken varje dag men än har inte mycket kommit upp. Men om du är med idag på Grön Onsdag får du gärna lägga till dig före kl 22.

Det här lacket har jag fått av Blowfish-Emelie, Orly – Smoked Out ser väldigt blått ut men är grönt. Ni ser att jag lämnat ringfingret utan topplack, det torkade matt och skillnaden var så markant att jag var tvungen att visa er. Utan topplack ser det blått ut med lite grönt glitter. Med topplack blir helheten mer grönt. Det blir också mycket mer blingigt, ser mer ut som ett galet glitterlack. Jag gillar inte knottrigheten utan topplack men ska nog testa med ett matt topplack senare.

Och jag vet att ni kommer tycka det är för mörkt för årstiden men jag försöker swatcha allt grönt jag har liggande nu. Detta är ingen favorit, gillar inte när naglarna känns så tunna och de är alldeles för långa just nu. Bilderna är tagna under ledlampa.

2 lager, ett hade räckt utan problem. Bra formula men svårhanterlig pensel som ni ser runt kanterna. Torkade snabbt.

Vad tycker du om detta?

orly-smokedout-2orly-smokedout-3orly-smokedout-4orly-smokedout-5


 1. Spännande och vackert. Jag trodde först att naglarna med topplack var standard, och den matta nageln var en medveten accent med matt topplack. Egentligen föredrar jag gulgrönt framför blågrönt, men det här är oerhört snyggt.

  Idag blir det glada tillrop till de andra deltagarna, eftersom jag inte har haft tid att lacka naglarna.

  • Första bilden du såg igår på insta var med matt topplack, dessa bilder är däremot utan topplack för att visa originalfinishen. Jag brukar oftast inte swatcha med topplack men här var det ju nödvändigt! Kul att du gillade det!

   Glada tillrop gillar jag! :D <3

 2. Det här ser ju jättefint ut. Har inte köpt Orly på evigheter men det här hade jag kunnat tänka mig. Sjukt vackert med topplack, tycker jag och dina bilder är underbara. Jag visar äppelgrönt. :)

  • Har inte heller köpt Orly på länge, de har inte imponerat på mig det sistone. Förutom min gröna hudfärg är bilderna helt ok! :D

   Kul att du var med!

 3. Vilket fantastiskt vackert lack, kul att se!

  Jag matchar musöron! (dessvärre även min förkylning, en det kanske man inte ska gå in på här :) )

 4. Jag har ju mörka lack året om, så jag tycker inte alls att det är för mörkt för årstiden. Det är ju jättefint! Jag är med och visar knallgrönt glitter! :-)

  • Jag gillar också mörka lack även på sommaren, då syns ju blinget som ibland är hemligt. Kul att du var med idag! :D

  • Åååh, synd när vackra lack får ligga i lådan! Men jag ser fram emot att du är med fler gånger! <3 Kul att du var med idag!

 5. Häftigt lack! Äger inget Orly, kanske dags nu. Vårtecken jag sett är tussilagos och vitsippor :-D Är med idag, om jag får, gammalt lack och bara 2gröna naglar per hand men söt manikyr är det iaf.

 6. Supersnygg färg, föredrar med topplack än utan, gillar varken knottrigt eller matt. Och mörkar lack gillar jag med året runt, är egentligen inte så mycket för det ljusa, känns så blekt på mig. Och som du säger, blinget syns ju mer i solen :-) Har inte heller köpt Orly på flera år faktiskt… kanske dags nu??!

Comments are closed.