image

Ett tips kommer här i form av en riktigt härlig handkräm. Filorga Hand-Absolute, helt oparfymerad och går in snabbt i huden. Jag avskyr att vara kladdig om händerna och smörjer mig därför sällan.

Jag tycker den är jättehärlig! Eftersom jag byter många blöjor och tvättar händerna ofta är mina händer väldigt torra just nu, speciellt nu efter vintern. Denna kräm är otroligt effektiv både för torra händer och nagelband.

Plus också för den smarta korken.

 

Såhär säger Filorga om sin Hand-Absolute:

Hand-Absolute är en komplett anti-ageing handcream som jämnar ut huden samtidigt som den blir fastare och fylligare, för synbart yngre händer. Med sin krämiga konsistens och extremt absorberande formula ger den huden näring på djupet utan att efterlämna en fet hinna.

Hand-Absolute innehåller ett sällsynt havsliljeextrakt som gör huden klarare bekämpar pigmentfläckar och ger händerna en jämn hudton som utstrålar ungdomlig lyster. En keratinbooster stimulerar och stärker naglarna, vilket gör dem jämnare, glansigare och mindre sköra. Behandlar effektivt torra händer.

Applicera Hand-Absolute på händerna och naglarna när som helst under dagen, i mjuka, cirkulära rörelser. Idealisk för daglig behandling, flera gånger om dagen.

VOLYM: 50 ml

Filorga Hand-Absolute kostar 245 kr på Kicks.