Mer nyheter, nu kommer Clinique med en CC Cream! Den här kommer i tre olika ”nyanser”, light, medium-light eller medium-deep. Färgen på den ska tydligen inte betyda så mycket utan det handlar mer om pigmenteringen skulle jag tro.

Jag ska få testa denna inom kort! Jag har tappat sugen på BB Creams så kanske får denna mig på tåget igen?

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector

 

SD-CC-Cream-INTL-1Få naturlig, vacker och strålande hud på några sekunder

Naturlig och strålande mjuk hud är definitionen av hälsa. Men i vår rörliga och stressiga vardag kan huden ibland behöva lite hjälp för att se friskare och mer perfekt ut. Idag vill kvinnor ha multifunktionella produkter som passar in i en hektisk livsstil och får huden att visa sig från sin bästa sida – både direkt och med tiden. Nu kan du ta del av det senaste skönhetsfenomenet från Asien och få en perfekt hud på ett ögonblick med CC Cream.

CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector är en färgkorrigerande hudvårdsprodukt som återfuktar och skyddar. Det är nästan en magisk crème som direkt förbättrar hudens naturliga utstrålning och döljer ojämnheter. Huden blir naturligt mjuk, återfuktad och skyddad.

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector kostar 295 kr för 40 ml och finns i butik från juni 2013.

Allergitestad. 100 procent oparfymerad. Utvecklad av hudläkare.

  1. Det här med ”nästan magisk” tror jag man får ta med en skopa salt, men en trevlig färgad dagkräm med lite extra SPF kan väl vara trevligt. Måste dock alltid kolla ingredienslistan för allt med dimethicone i går bort för mig (funkar inte med min KP).

  2. Hej!

    Har du testat ”Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector” ? Vad tyckte du om den? Jag har själv en blandad hy med akne och tittar efter en liknande creme. Det skulle vara kul att få höra vad du tyckte.

    Mvh

Comments are closed.