mika-1

Den här ungen alltså, så uttrycksfullt ansikte!

Han fyllde 8 månader i torsdags, i 8 månader har jag varit mamma. I början var det en enorm omställning och jag var nog inte riktigt redo. Det blev för mycket med hans hjärtfel, Anders kollaps och alla ekonomiska problem. Jag fjämrade mig, kände en enorm kärlek men försökte stänga av för att inte gå sönder. Vi hade det ganska lugnt ändå fram till slutet på september när han fick hjärtsvikt, men det var förmodligen en sopa-under-mattan-tid. Vi ville inte tänka på det!

Men nu när han nästan är frisk och utvecklas med en ny färdighet i veckan som det känns är jag så stolt och lycklig över att vara mamma. Speciellt till Mika. Han har verkligen stulit mitt hjärta och kommer aldrig lämna tillbaka det. Älskar allt med honom men hans minspel och fundersamma sätt är nåt riktigt speciellt. Han kan sitta i tripptrappen och bara drömma sig bort, så härlig egenskap så tidigt.

Jag längtar efter att få höra lite av hans tankar och funderingar ♥

mika-2

 1. Så otroligt söt liten pojke :)
  Jag beklagar att höra att ni har gått igenom en svår tid…
  Jag och min fästman har haft det rätt tuft nu i snart ett år pga att min fästman gick in i väggen och ekonomin har verkligen sjunkit i botten..
  Vi klarar oss igenom det och jag vet, utan att känna dig, att ni kommer att klara er igenom allt :)
  Sköt om dig
  Kram
  <3

  • Tack så mycket!
   Ja, det börjar ljusna så smått nu så det ska nog ordna sig… Tack så väldigt mycket för din omtanke och jag hoppas ni båda mår bättre nu!

   kram!

Comments are closed.