25 april, 2024

Hjärtsvikt

Vi ligger på sjukhus. Mika blev sämre och sämre i veckan, åt mindre och mindre och bajsade sällan. Däremot sov han mycket och blev nästan helt ombytt mot sitt vanliga glada jag. Så i fredags kväll åkte vi in till sjukhuset och idag fick vi besked att han har hjärtsvikt.

Så på måndag blir det ultraljud på hjärtat. Tills dess får han sin medicin, sondmatas för att få upp och upprätthålla vikten samt vätskedrivande medel för att underlätta för hjärtats funktion. Vi vet inte om det blir resa till Lund nu i veckan eller senare men troligen så snart som möjligt.

image

PS.  Grön Onsdag utgår ifall vi åker nu i veckan. Har möjligen tid för ett inlägg om vi får vara hemma några dar, annars inte.

9 tankar på “Hjärtsvikt

  1. Oj vad jobbigt hoppas allt går bra. Tack för fin blogg med
    bra tips på smink eran gulliga familj o söta katter kramis.

  2. Tänker på er, läst din blogg väldigt länge och nu håller jag tummarna stenhårt för att Mika blir frisk. Har egna barn så vet hur stor kärleken till dem är. ?

  3. Vad ledsen jag blir att höra att det blivit sämre. Tänker på er och hoppas på snabb bättring!

  4. Det svider i mitt mammahjärta och höra om lilla plutten! Hoppas att allt går superbra, ta hand om er nu och tänk bara på er! Vi sparar lack i arkiven och återkommer när ni är på banan igen! KRAM!

Kommentarer är stängda.