27 april, 2024

Grön Onsdag: Smitten – Enchanted Forest

smitten-enchantedforest-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas du haft en skön vecka så här långt? Och hoppas du är med idag, lägg till dig nedan via Inlinkz!

Idag blir det ett repriserat lack, nämligen Smitten Polish – Enchanted Forest. Det är en skön grön nyans, det går lite mot gult men det är fortfarande tydligt grönt. Kanske kan man kalla den här nyansen mossgrön? Älskar fortfarande holos allra mest, hoppas jag inte sålt detta för jag blir lite sugen på att använda det. Och jag saknar mina fina naglar :/

Två lager och som ni ser är bilderna tagna i solen. Lättlackad, lätt att få snygga kanter och bra torktid.

smitten-enchantedforest-2smitten-enchantedforest-3smitten-enchantedforest-4smitten-enchantedforest-5smitten-enchantedforest-6


12 tankar på “Grön Onsdag: Smitten – Enchanted Forest

  1. Så vackert! Gillar verkligen Smittens gamla flaskor med etiketterna. Känns personligare på något sätt… Är med idag. =)

  2. Sicken vacker grön. Saknar redan Smitten-namnet. Får se om en kan vänja sig vid Dreamland. Jag visar en färgklick från Depend som jag verkligen gillar. :)

    1. Jag med, så trist att de bytt namn. :/ Älskar ditt Depend, kul att du visade det! =)

  3. Älskar det där lacket, använt mitt många gånger!
    Är med idag med en, för mig, ny sorts nail art. Vet du vad det kallas får du gärna tala om det för jag hittar inget namn ;-)

    1. Ja det är så fint! Har ingen aning om vad ditt heter men fint var det! Kul att du var med och visade det! =)

Kommentarer är stängda.