Onsdag! Woho!! Ska njuta av en lång skön dusch idag innan jag går och hämtar Mika, idag får jag nog min nya telefon också. Bra dag, det firar vi med Grön Onsdag! Var med idag snälla söta, oavsett om du vill reprisera ett lack du redan visat eller en nailart med grönt.

Själv visar jag ett riktigt fulsnyggt gulgrönt lack idag, nämligen Polish Alcoholic – Beta som jag fått av Linda. Det ser rätt coolt ut i flaskan och det ser ju rätt coolt ut på naglarna, även om det gör mina fingrar lite röda. Men det är en cool färg och jag tycker om regnbågarna även om de är subtila.

Tror det blev 3 lager till slut, bra pensel och formula som torkade snabbt.

Vad tycker du om detta? Räddar regnbågarna färgen eller är det som att sminka en gris? :P

 


  1. Håller med Nailtastic, tycker lacket är riktigt snyggt! En färg som säkert gör sig i kombination med andra nyanser också om man tycker det blir väl mycket av det goda på egen hand?.

    • Hehe, alla kan ju inte gilla alla knäppa färger! Tack så mycket, tur jag hade en försäkring på den! Kul att du var med!

  2. Det är nog ett sånt där lack som lagernördar gillar, men som vanligt folk inte förstår sig på! Jag gillar det eftersom det är så skumt! :-)

    Jag missade att posta i tid idag, men jag kanske kan få halka med på sluttampen ändå? Jag har inte gått och lagt mig än, så för mig är det fortfarande onsdag, :-P

Comments are closed.