29 mars, 2024

La Bella Vernice – Feeling Blue (Thermal)

labellavernice-feelingblue-1

Vad tror ni, är Thermal (lack som byter färg med temperaturen) årets trend? Tycker den här är perfekt för Blå Måndag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

I fredags swatchade jag lack som jag fått från La Bella Vernice, förutom mina egna köp har jag fått 10 lack att recensera! Vad sägs om det, nyfikna? Först ut vill jag visa er två av de som byter färg, det andra får ni se imorgon. Dagens lack är La Bella Vernice – Feeling Blue, ett lack som på egen hand i vanlig rumstemperatur har en ganska mild ljusblå nyans. Det syns en aning att det är ett thermal på topparna, men det kan vara vnl också.

I varmt vatten är det ljust blått, i kallt vatten mörkt blått. Det byter väldigt snabbt, vilket ni ser på filmen här. Men det är väldigt skirt, fyra lager hade jag här för att få det att täcka någorlunda. Jag har även testat det med underkläder och thermal-effekten fungerar även då.

Dessutom har det holoeffekt! Vilket inte syns så bra i dagens mulna dagsljus, men det är prismatiskt skimmer i det som framförallt i kallt läge är fantatiskt vackert. Jag har ingen mörkblå holo i den nyansen!

Så sammanfattningsvis, lite skirt men en härlig kontrast mellan färgerna. Svårt att sia om effekten utomhus, får lacka med detta igen innan vintern är över. Men jag tycker detta är jättefint!

Feeling Blue köper du hos La Bella Vernice, en liten flaska kostar $4.50 (29 sek).

Rösta ovan vad du tycker och säg gärna din åsikt om lacket och thermals som trend!

English: Love this thermal polish from La Bella Vernice, Feeling Blue changes from light blue to dark blue – and it is holographic! Such a wonderful fun polish!

labellavernice-feelingblue-5labellavernice-feelingblue-3labellavernice-feelingblue-4labellavernice-feelingblue-6labellavernice-feelingblue-2labellavernice-feelingblue-7

10 tankar på “La Bella Vernice – Feeling Blue (Thermal)

Kommentarer är stängda.