18 juli, 2024

God Jul!

godjul-2015

God Jul!

2015 alltså, vilket (jävla) år! Sämsta året ever – och bästa! Vår fantastiska Mika som utmanar oss varje dag men som ger vårt liv så mycket mening. Jag har längtat så länge efter något som betyder något och äntligen!

Men som sagt, det värsta året jag nånsin varit med om. Vår ekonomi har totalt gått åt helvete pga sjukskrivningar och låg mammapeng bland annat. Mikas hjärtfel med tillhörande pacemakeroperation har varit en riktigt stor utmaning för oss och jag har nog aldrig mått så dåligt – men vi överlevde det!

Men allt har inte varit nattsvart! Året har visat att vi har fantastiska vänner där ute! Vi är oändligt tacksamma och lyckliga över att så många hjälpt oss i år! Och folk säger att vänskap via Facebook är falsk?

Förresten – Mikas hälsa verkar äntligen gå åt rätt håll! Han går upp i vikt och är så glad, ja förutom på bilden då! Han är den starkaste lilla själ jag nånsin träffat! Ser så mycket fram emot att se honom växa upp!

God Jul från mig, Anders, Nadine, Mika och Soto, Uchi och Deshi! Med hopp om ett bättre 2016!

2 tankar på “God Jul!

Kommentarer är stängda.