fallinlove

Vi har en vän i det kulturgäng vi umgås i här i stan, en otroligt duktig designer som heter Peter Mäkelä. Ni hittar hans hemsida här, där det också finns en webshop med hans häftiga konstverk och mattor med mönster av sk ”crop circles”. Vill ha en sådan i teal!

Peters fru är blödarsjuk och när Musikhjälpen hade temat Alla kvinnors rätt till att överleva sin graviditet skänkte han en print av Fall in Love. Sent på söndagen, när det var en halvtimme kvar eller så, bestämde jag mig för att buda på den och satte ett tak på 1500 kr. Då låg den på 500, så det kunde ju gå, tyvärr var det en annan köpare så jag stannade. Men så med en minut kvar bestämde jag att buda 1600 kr, till min stora glädje vann jag den sedan för 1525 kr!

Roliga i sammanhanget är också att Nailmail sålde 1513 kr i sin utförsäljning under söndagen, så tack alla ni som handlade och därmed bidrog till Musikhjälpen!

Nu är frågan bara var sjutton den ska hänga! Den ska ju synas där vi vistas mycket, som en påminnelse om de fina fem år vi haft med Nailmail och all den kontakt vi haft med underbara kunder genom åren. Jag har oftast inte råd att donera några pengar, så det känns bra att jag kunde bidra denna gång till ett så viktigt ”cause”.

Insamlingen till Musikhjälpen är inte avslutad, du kan sätta in pengar direkt till Radiohjälpen på postgiro 90 0317-9.
Musikhjälpens insamling 2013 går till kampen för att alla tjejer ska ha rätt att överleva sin graviditet.

Ditt bidrag gör skillnad

  • 50 kronor kan räcka till ett års förbrukning av p-piller eller p-spruta
  • 100 kronor kan räcka till medicin som förhindrar förblödning vid 100 förlossningar
  • 200 kronor kan räcka till 14 förlossnings-kit för kvinnor som inte kan ta sig till ett sjukhus

fallinlove-tradera

Comments are closed.