16 april, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Godkväll!

imageDet är har blivit så härlig stämning här hemma. Mika är så harmonisk, vi hänger med honom på ett annat sätt nu än före operationen. Visst handlar det fortfarande mycket om att han ska äta ordentligt och sova, sköta sin mage och få i sig mediciner. Och visst är vi nojjiga som tusan, dagar då han äter lite sämre är jättejobbiga. Till min hjälp har jag en app på mobilen som heter Baby Daybook, den kostar 43 kr i fullversion men ger mig ett otroligt stöd i den kontroll som vi måste ha över honom. I den noterar jag byten av blöjor, hur mycket mat han får i sig och sätter på och stänger av när han sover. Jag avskyr att ha kontroll i detaljnivå så denna hjälper. Tips om du är som jag!

Annars är vi mest spända på hur det går för min mamma som skaffat valp! Så roligt, hon verkar hur söt som helst. Hoppas jag får åka ner till Valdemarsvik med Mika om några veckor.

Men dags att se till er då! Härliga gröningar! Inte så många som hittat tillbaka efter min frånvaro men med lite tid så!

Deltagare Grön Onsdag

  • AnnKicki visar en härlig jelly idag från Essie, som jag älskar jellies! Men de ska inte vara så det bara är vnl. Annars är detta en härlig färg!
  • Lottsky gör en ruffian med ett grönt från Miyo – härlig finish på det gröna! Ruffian kanske var lite för ojämn, men fin färgkombo!
  • Pamsan har en av H&Ms nya lack på naglarna, håller med om att det är finare på naglarna än i flaskan. Har inte köpt någon av dem än, har du någon favorit?
  • Tove visar ett helt underbart lack från Picture Polish, jösses så himla fint det var! PP har verkligen spottat upp sig senaste åren, de var inte så märkvärdiga på Nailmailtiden.
  • Linda har blivit nailart-biten (igen) och har en härlig pond på naglarna idag! Undrar vad hon använt för lack!
  • Sminkan har Nubar på tassarna, välmatchat med hennes sammetsklänning. Tydligen har hela hennes skola grön onsdag, så himla gulligt!
  • Ankie har ett effektlack på naglarna som gör svart till grönt, från Pufffect Pawlish. Verkligen fint!


3 tankar på “Deltagare Grön Onsdag

  1. Jag fick plötsligt ett sånt enormt sug efter mörkt juvelgröna naglar. Måste ha! Och var fanns bättre inspo än här?!!!
    Så fina gröna lack. Nu måste jag leta igeom mina gömmor och se om det möjligen finns något. Ha det fint! Så underbart att din lilla pojke mår bättre och att ni fått komma hem! Kram

  2. Vad bra att du hittat teknik som kan hjälpa till. Håller tummarna nu för att ni ska få hålla er friska och få tillbaka lite kraft. Fin familj är ni iaf alla 7 :-)

Kommentarer är stängda.