fnug-fantastica-1

Välkommnen till den vackraste dagen i veckan, Grön Onsdag! Visst är du väl med idag och visar de ljuvliga nyanserna av grönt? Lägg till dig nedan så jag hittar dig!

Dags för ännu en holofredag-repris som gick i grönt, som nu får en ny chans på Grön Onsdag. Underbara FNUG – Fantastica! FNUGs holos är av den mer fantastiska sorten, starka regnbågar som syns utan solljus och som är lätta att applicera. Tre färger finns det och det kommer en ny nyans nu – rosa! Tidigare fanns denna, en blå och silver. Lite synd att det är så begränsade färger och ljusa pasteller, men det får man väl ta.

Enligt mitt inlägg från augusti 2013 använde jag två lager ovanpå aqua base, skrev då att jag inte visste om det var holosjukt men aqua base förstärker ju regnbågar i lack som detta så varför inte.

Riktigt jävla tjusigt är det iaf – erkänn det!

 

fnug-fantastica-2fnug-fantastica-4fnug-fantastica-3fnug-fantastica-5fnug-fantastica-6fnug-fantastica-7


 1. Erkänner gladeligen, det är sjukt fint.
  Mitt är ju inte så fint, men det är grönt.
  Glad att se att Mika är piggare, en kämpe är han.

 2. Wow säger jag, FNUGS holosar är verkligen snudd på spektakulära i sina regnbågar… Jag är med, har inte haft grönt på tipparna i veckan dock så det blir ett reprislack för mig med. Vackra lack är värda att ses flera gånger. =)

  • Det är de verkligen! Har en del som inte visats på grön onsdag så de kan jag visa igen.
   Kul att du var med idag! =)

 3. Helt fantastiskt lack! Jag älskar mina FNUG-holos! Nu blev jag sugen på den med men ska nog försöka ha något annat än grönt några dagar nu. Om jag orkar lacka om från Dragon som inte ens blivit fotat än…

  • Ja de är ju helt fantastiska! Och du hinner ju lacka med detta tills nästa tisdag =) Kul att du var med idag!

Comments are closed.