19 juni, 2024

Dagens: Skalle-Per

tors-1709-1

I torsdags var vi på första föräldragruppen och jag fick inspiration/lust/tid att sminka mig lite mer ordentligt – med ögonskugga! Så här blev det!

Jag har använt en palett från Wet n Wild, grön skugga på hela ögonlocken och en brun i globlinjen. Är lite rostig med ögonskugga efter mer än ett halvår utan men blev nöjd. Gillar ögonbrynspennan från Kicks vi fick i ett utskick häromveckan – men tror ni inte Soto har snott den och gömt undan nånstans? Måste leta lite mer för gillar den verkligen.

Håret ja, jag har kapat det en decimeter och ni ser ju tydligt hur tunt det har blivit i hårfästet och vikarna. Är så äckligt med hår överallt, funderar på att bara raka av allt. Eller kanske fixa en page istället? Nåja, blir snyggt med bebislugg sen!

 

 

tors-1709-2

Produktlista

Hud
Concealer: Clinique Blemish Concealer
Foundation: bareMinerals Blemish Remedy foundation
Rouge: Mac Ombre Rouge

Ögon
Mascara: Idun Silfr Mascara
Ögonbryn: Kicks Eyebrow Pencil
Ögonskugga: Wet n Wild
Kajal: Kicks

Läppar: bareMinerals

Attityd: Nervös inför nya människor