Måndag är mötesdag. Skönt det, kan man ta det lugnt resten av veckan ;)

Hade ett möte med ALMI idag, företagscoachen, om Nailmail. Hur vi ska kunna slimma beställningsförfarandet etc så det blir enklare och bättre. Mycket bra möte, när jag kom hem satte jag igång med något som jag tror kommer bli skitbra! Är SÅ nöjd med mig själv just nu!

Jag och Anders var också iväg på möte med Släktforskarföreningen i Norrköping, har gjort en ny sida till dem. Känns bra att få allt sånt här gjort på måndagens som sagt! :D

De här bilderna hade jag kunnat lägga upp för länge sen, om det inte vore för att jag jobbat med min grej hela dagen! Heh, helt plötsligt är det dags för CSI liksom! Mejken är på en grund av UDPP, därefter Deadly från MUS över hela ögonlocken. Lite Cypress från Mad i globlinjen och så Cliniques rosa highlighterskugga som gjorde om hela mejken till en ljust silvrig istället! Weird, men snyggt blev det. Svart kajal och mascara, samt brun ögonbrynspenna – samtliga från Clinique.

Läppglanset är det nya från Max Factor, det är alltså ett läppbalsam. LOOOOVE it! Känns underbart på läpparna och sitter väldigt bra också. Ska nog köpa fler av den sorten!

Comments are closed.