19 juni, 2024

Vecka 38 med Instagram

Förra veckan var lite jobbig, denna blir nog minst lika jobbig. Allt jag tänker på är att få i Mika mat från flaskan, det tar verkligen upp all min tid och energi… Är så trött just nu, men vi försöker ta oss ut på promenad i det härliga höstvädret också… Förlåt för tråkigt inlägg.

imageimageimageimage

1. Veckan började med ett besök på dagmottagningen för att se om Mika fattat hur man äter från flaskan. Här blir han undersökt av ännu en läkare. Och charmade honom såklart, Mika kan verkligen få alla att smälta.
2. Det är höst nu
3. På väg hem, glada att Mika gått upp i vikt! Äntligen!
4. Soto och hennes björn, så sött när hon går omkring med den i munnen och sedan mördar den brutalt.

imageimageimageimage

1. Onsdag och ännu en dag på sjukhuset, dags för lungröntgen. Och senare ultraljud av hjärtat.
2. På kvällen var det Refugees Welcome-demonstration på Tyska Torget. Detta är Amra, hon är så bra.
3. På torsdagen var vi på Fenix för föräldragrupp, verkar vara vettiga kvinnor där så hoppas finna någon att hänga med. Detta är dock på fredagen när vi var där för att väga. Lite stökigt just då med äldre barn som härjade.
4. Så slog jag sönder ännu en jävla bodumkanna. Tror det är den fjärde (på sju år). Har beställt en i metall nu!

imageimageimageimage

1. När det här att använda händerna börjar bli gammalt… Han lekte alltså med fjärilen med fötterna istället.
2. I lördags var han gnällkungen i kubik. Jobbigt att inte finna tröst nånstans! Dansade lite med honom i köket.
3. Så uttrycksfullt ansikte! Vet att han ser bekymrad eller plågad ut, men tror inte en behöver tolka det negativt jämt som en del gör. Han är introvert och fundersam och är nog ingen glad sprallig unge. So be it. Tror inte han mår dåligt iaf.
4. Soto och hennes vän. Fint!

En tanke på “Vecka 38 med Instagram

Kommentarer är stängda.