27 april, 2024

Grön Onsdag: Kicks – Forest + nailart

kicks-forest-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Då kör vi igen då, eller hur? Du är väl med? Lägg till din länk nedan via inLinkz, gärna före 21. Vi ska göra både lungröntgen och hjärt-ultraljud idag så vi lär krasha i säng tidigt….

Förra veckan fick jag ett utskick av Kicks, där de skickade med 4 nagellack i höstens färgen, ögonbrynspenna samt en ny kajal. Detta är ett av lacken, Kicks – Forest. Ännu ett trist camolack således men med en brunare baston. Ser faktiskt mest brunt ut här i dessa solbilder, trist! Valde därför att kladda på lite andra gröna lack för att hotta upp det lite, NfuOh 174 och 503. Inget märkvärdigt alls, ni ser ju vilken nivå min skillz är på liksom. Tog bara en droppe och duttade ut med en servett. Ser betydligt snyggare ut irl, speciellt nu när allt kladd och små hår försvunnit.

Kicks penslar har solfjäderform så de är rätt lätta att applicera. Något sladdrig dock men ok formula, torkade ganska långsamt.

Vad tycks om detta?

kicks-forest-nailart-2kicks-forest-3kicks-forest-nailart-4kicks-forest-5kicks-forest-6


14 tankar på “Grön Onsdag: Kicks – Forest + nailart

  1. Själva Kicks-lacket var lite tråkigt men jag tyckte det blev snyggt med ”kladdet”. Ser ut som grön marmor ju. :) Jag är så besviken på mitt bidrag. Så fult.

  2. Det här är tydligen en av höstens stora trendfärger om man frågar Kicks och IsaDora. Min inställning är lite mer sval om vi säger så.

    1. Ja det håller jag verkligen med om, är inte alls sugen på tradiga camofärger. Ge mig skogsgrönt och holo!

Kommentarer är stängda.