picturepolish-gravity-1

Hallå, jag är tillbaka! Jag tog en liten paus, kände inte riktigt för att blogga utan tillbringade tid med familjen istället. Har fått sova ordentligt dessutom, hurra, även nacken är bättre om ej perfekt. Nu har ju ljuset återkommit till världen också i form av en massa tända ljus och adventsstjärnor, är faktiskt lite pepp på julen i år konstigt nog!

Nåja, idag är det måndag och det betyder Blå Måndag hos Emelie igen. Gå och besök henne och kolla in mer blått!

Idag vill jag visa piCture pOlish – Gravity, ett mycket vackert lack med mycket usla bilder! Dåligt ljus och dessutom har lacket krympt? Vet inte varför jag bestämde mig för att ta dessa bilder, kanske fick jag vänta ett tag på solen? Basen är härligt blå med prismatiskt skimmer som får det att minnas om en stjärnhimmel, otroligt vackert! Jag har inte skrivit nåt om underkläder men 3 lager har jag tagit. Kanske har jag lagt det på egen hand?

Får reprisera detta vid tillfälle minsann.

Väldigt fint iaf även om bilderna är usla, 3 lager alltså. Lättlackat och torkade någorlunda snabbt. Vad tycker du om detta?

picturepolish-gravity-2picturepolish-gravity-3picturepolish-gravity-4picturepolish-gravity-5picturepolish-gravity-6

Comments are closed.