18 juli, 2024

Dagens: Poppy Pop

man-1409

Så har jag äntligen tagit ett annat läppstift, ännu ett av Cinique Pop! Jag har testat de flesta men inte fotat dem tyvärr, borde göra det lite mer systematiskt.

På bilden har jag använt Clinique Pop i nyansen Poppy Pop, en rätt orange färg som verkligen poppar – höhö. En ganska matt finish som inte känns kladdig och som eventuellt inte klär mig nåt vidare. Definitivt inte matchat med rosa rouge… Ögonbrynen har jag fyllt i med Kicks nya ögonbrynspenna, den kommer i en tjock penna och detta är nyansen Blonde. Funkar rätt bra!

Ni kommer nog inte få se mer än detta av mitt hår ett tag framöver, jag tappar ungefär allt varje gång jag kammar det. Jag har fått vikar! Men det brukar ju bli så efter en graviditet, blir säkert snyggt sen när det kommer bebishår överallt…

Produktlista

Hud
Foundation: bareMinerals Blemish Remedy foundation
Rouge: Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette in Defining Berries

Ögon
Mascara: Idun Silfr Mascara
Ögonbryn: Kicks Eyebrow Pencil
Eyeliner: Apolopsophy kajal

Läppar: Clinique Poppy Pop

Attityd: Lite sliten och orolig inför dagens sjukhusbesök

2 tankar på “Dagens: Poppy Pop

  1. Det kanske får en helt annan struktur, ev lockigt det nya som kommer.
    Har du något tillskott gör hår,hud och naglar?

Kommentarer är stängda.