rescuebeautylounge-jack-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag ser verkligen fram emot ditt bidrag idag, för du är väl med? Lägg till din länk nedan via inLinkz så jag kan hitta dig – gärna före 21 som vanligt!

Idag vill jag visa er Rescue Beauty Lounge – Jack, ett lack som kom med kollektionen GOMM, tillsammans med bla Bella och Ghost. Nyansen är betydligt med grön än det ser ut på bilderna, tror att det direkta solljuset gör att det ser mer blått ut. Ni kan se swatchar på google tex om ni vill se bättre bilder. 

Här är det 2 lager, bra formula och pensel. Det torkade dessutom rätt snabbt så inget jag minns att klaga på. RBLs lack kan däremot ibland vara lite knepiga att lacka med.

Jag tycker nyansen är fin men det är inget att liksom skriva hem om. Eller vad tycker du?

rescuebeautylounge-jack-2rescuebeautylounge-jack-3rescuebeautylounge-jack-4rescuebeautylounge-jack-5rescuebeautylounge-jack-6

—♥—

[inlinkz_linkup id=519933 mode=1]

  1. Äntligen har jag köpt mej et par gröna och får vara med på din underbara Onsdag.
    Tycker som du, att ditt lack är fint, men inget man springer benen av sig för, det är inte heller mitt. Men rätt hyggliga ändå.

  2. Wow vad snyggt! Jag tycker ditt lack är en fullträff, kan inte komma på att jag sett liknande innan faktiskt, men det kanske bara är jag?

    Jag är med med ett av sommarens nya OPI-lack, riktigt kul tycker jag själv :)

Comments are closed.