wellnails-christmassywinterwonderland-1

God måndag! Full rulle här, besök på vc direkt på morgonen och därefter hem för att blogga. Livet är lite tungt just nu.

Men Blå Måndag är det iaf, besök Emelie för fler blå manikyrer och mejker.

Idag vill jag visa er ett lack jag tror jag fått av Silke, det har legat i min låda ett tag men slumpen gav mig incitament att använda det idag. Lacket är WellNails – Christmassy Winter Wonderland, WellNails är ett danskt indiemärke. Jag har ju tidigare visat ett annat lack därifrån som är riktigt läckert – WellNails – Sort of look like a smurf penis. Det här är en mild blå nyans med glitter i vitt av olika storlekar. Mest större hexagoner och smått glitter. Lite skir formula vilket innebär att glittret drunknar och syns dåligt på tredje lagret.

Som sagt, tre lager. Rätt ok formula ändå men svår att få jämnt. Dessutom är mina naglar missfärgade vilket även det påverkar färgen en aning.

I övrigt är det ett roligt lack! Eller vad tycker du?

wellnails-christmassywinterwonderland-2wellnails-christmassywinterwonderland-3wellnails-christmassywinterwonderland-4wellnails-christmassywinterwonderland-5wellnails-christmassywinterwonderland-6

Comments are closed.