depend-428-1

Så var det måndag igen. Efter en helt ok helg med Nadine och övriga familjen landar jag nu i soffan men min Soto på ryggstödet bredvid mig och baby Cbx sparkandes i magen. Harmonisk jobbmåndag helt enkelt! Blir en vanlig hemmavecka den här veckan, vi ska till Stockholm igen på onsdag men i övrigt är det mest promenader och soffhäng som gäller. Skönt =)

Dags att vara med i Blå Måndag igen! Ni besöker väl Emelie idag på hennes temadag?

Idag vill jag visa er ett lack som redan hypats i bloggvärlden, jag hade plockat ut detta före jul för att lacka med hemma hos mamma. Sedan glömde jag bort det på sminkbordet, kom på det igår att det måste jag lacka med. Jag pratar förstås om midnattsmagiska Depend – 428 från vårkollektionen. En härlig mörkt blå med skimmer i ljusare nyanser, oändligt vackert. Tyvärr riktigt fula bilder, lyckades sabba manikyren så fick göra om den – därför den ser lite flammig ut… Och också en läxa om att inte lacka på kvällen utan bra dagsljus, då syns det inte att det blir flammigt och fult…

Men två lager, lite halvtjock formula men ändå lätt att arbeta med. Jag har använt Nubars Poli-Cure över, torkar snabbt och ger en fin finish men tyvärr är den väldigt parfymerad… Jag är lite känslig för dofter tyvärr. Men annars älskar jag snabbtorkande hybrid-gellack!

Vad tycker du om detta? Tjusigt va?

depend-428-2depend-428-3depend-428-4depend-428-5depend-428-6

Bonusbild med Soto!

depend-428-7

Comments are closed.