19 april, 2024

Nailart Sunday: Omvänd glittergradient

aengland-shewalksinbeauty-ovan-aengland-doriangrey-1

Idag är det söndag och dags igen för ett litet nailart-experiment! Besök LeLack för fler underbara nailarts idag, önskar jag hade lite mycket talang!

I höstas var jag väldigt kär i A Englands She Walks In Beauty. Ett rosa och guldigt glitterlack som är så ljuvligt vackert. Jag testade det på rosa och blev lite besviken, jag testade det på egen hand vilket var skittrist och så testade jag det på en mörk grund – A England Dorian Grey, ett lack som jag visade i december. Då blev det något helt annat, riktigt magiskt i mitt tycke.

Här har jag lagt det som en omvänd gradient, med glittret närmast nagelbanden. Jag lade två lager av glittret vilket gör att guldet är det mest framträdande. Det rosa glittret drunknar lite, men det syns på närbilder.

Det här satt på mina naglar några dagar faktiskt, jag tyckte mycket om detta! Det är väldigt enkelt med glittergradienter men blir ofta effektfullt.

Eller vad tycker du? Tjusigt eller trist? Rösta ovan och ge mig gärna din åsikt bland kommentarerna!

English: A England She Walks In Beauty over Dorian Grey, love this pink and gold glitter!

aengland-shewalksinbeauty-ovan-aengland-doriangrey-2aengland-shewalksinbeauty-ovan-aengland-doriangrey-3aengland-shewalksinbeauty-ovan-aengland-doriangrey-4aengland-shewalksinbeauty-ovan-aengland-doriangrey-5aengland-shewalksinbeauty-ovan-aengland-doriangrey-6

14 tankar på “Nailart Sunday: Omvänd glittergradient

  1. Härlig färgkombination! Omvända gradienter är så läckra! Ang talang tror jag mycket är träning, ju mer då testar och målar ju bättre och säkrare blir du (som med det mesta andra) :)

Kommentarer är stängda.