nubar-berrybluecrush-1

 

Idag är det måndag igen! Vart tar tiden vägen, det går ju så fort? Galet! Måndagar innebär ju som ni vet Blå Måndag, besök Tove för fler blå manikyrer idag!

För egen del vill jag visa er det andra Crush-lacket från Nubar, Nubar – Berry Blue Crush. Detta är det andra lacket jag har från Candy Crushed-kollektionen, ni har ju tidigare fått se Nubar – Apple Pucker Crush som i mitt och många andras tycken var otroligt häftigt! Syrligt! Det här är mer roligt än läckert tycker jag. Jag valde att gå med den blå basfärgen för att låta magentaglittret synas ordentligt. Men som ni ser på makrot nedan är det även mindre glitter i ljusblått i det. Visst är det härligt?

Jag har lagt det över Isadora – Peacock, trots att det är ohemula mängder lack så torkade det fort. Hur många? Jo, 1 lager baslack, 1 lager peel off, 2 lager Isadora, 4 lager Nubar, 1 lager topplack! Dessutom höll det i 3 dar, fick njuta av det länge alltså.

Vad tycker du om detta? Roligt, läckert eller snyggt?

nubar-berrybluecrush-2nubar-berrybluecrush-3nubar-berrybluecrush-4

Comments are closed.