aengland-holygrail-newedition-1

Torsdag och snart dags för middag. Men först tänkte jag visa er ett lack jag nyligen hade på händerna.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

När A England kom ut med en ny version av guldiga Holy Grail jublade jag, minnestrogna läsare minns kanske att jag inte alls tyckte om Holy Grail. Den är en av få A England som jag inte har i min samling, vilket kanske är lite synd nu eftersom jag inte kan jämföra dem. Den här nya versionen är mer svärtat och har ett litet element av duochromt i sig. I flaskan är det otroligt snyggt, men hur är det på naglarna?

Holy Grail (new edition) är just lite mer svärtad än originalet, vilket gör det så mycket vackrare. Det är högre glans på det och blir inte så gult heller. Detta kan vara det bästa guldlacket jag har hittills, tänk att det ska vara så svårt att få till en guldig version som är lika vacker som exempelvis A England Excalibur (old edition)? Jag trivdes mycket bättre i denna nyans, passade min hudton bättre och var också ett lack jag faktiskt uppskattade att titta på.

Här har jag lackat med två lager, kanske hade behövt ett tredje men det var inget jag störde mig på. Torkade snabbt och mycket blankt.

Vad tycker du om de olika versionerna av Holy Grail? Vilken föredrar du?

aengland-holygrail-newedition-2aengland-holygrail-newedition-4aengland-holygrail-newedition-3aengland-holygrail-newedition-5aengland-holygrail-newedition-6

 
Jag tyckte också det påminde en del om butter LONDON Wallis – som synes är de inte alls särskilt lika. Holy Grail är gulare medan Wallis är ännu mer svärtad. Brevid varandra (Wallis på pek- och ringfinger) syns det också tydligt.

holygrail-wallisholygrail-wallis-flaskor

  1. Jag tycker verkligen den här nya versionen är bäst! Gillade inte alls den gamla då den var så gul. Den här däremot är jättefin! Vet dock inte om den kommer hamna i samlingen, jag har åtminstone Wallis ;)

Comments are closed.