clinique-blackhoney-1

Höst som sagt, dags för lite mörkare lack väl?

Detta är mörkt röda Clinique – Black Honey, det här lacket har jag fotat tidigare men då blev bilderna inte särskilt bra. Det fick därför komma ut igen! Det är verkligen en härligt mörkröd nyans, burgundy kallade Anders det. Jag är ingen fan av röda lack men detta fungerar, just för att det är nästan-svart.

Formulan är lite jellyish, det krävdes tre lager för att det skulle bli jämnt och täckande. De tidigare bilderna var med bara två, då syntes det tydligt hur ojämnt det var. Något rinnig formula, men inte värre än att det gick att städa.

Jag gillar det, det är härligt! Cliniques penslar är ganska breda men med lite tålamod är det inga problem att använda den.

clinique-blackhoney-2clinique-blackhoney-3clinique-blackhoney-4clinique-blackhoney-5clinique-blackhoney-6

Utskickat för recension.

Comments are closed.