depend-7day-7081-puddlejump-1

Lackade med detta i helgen och kunde för allt smör i småland inte bestämma mig om det är blått eller grönt. Så jag lägger upp det idag tisdag istället! Smart va?

Detta är från vårkollektionen, Depend – 7 day – 7081 Puddle Jump. En riktig pärla om du gillar turkosa jellylack! Turkost är det ju iaf, det kan vi enas om. Sedan tycker jag det går mot grönt irl men blått på bild. Väldigt knepig nyans. Älskar att det är en sån härlig jellyfinish på det, ser så himla mjukt och squishy ut. Som nya Candy Crush Jelly! :D

Här är det två lager och med Essie Gel Setter top coat, därav så blankt. Lite rinnigt kanske men mest för att jag var lite stressad och slarvig.

Älsk på detta trots allt – men jag tror jag ska pimpa det lite!

depend-7day-7081-puddlejump-2depend-7day-7081-puddlejump-3depend-7day-7081-puddlejump-4

Comments are closed.