Godkväll!

Tillbaka till den gröna sidan, kändes mer jag även om jag fortfarande peppar för Fi! Gudrun var här i Norrköping idag, tyvärr var jag i de djupaste Åbyskogarna just då och kunde inte närvara… Nåja. Hoppas de kommer in i riksdagen, det behövs motvikt mot de rasister som sitter där nu.

Dags så att besöka er! Så roligt! Ni var inte så många idag men det gör ju inget. Kom igen nästa vecka istället =)

Deltagare Grön Onsdag

 • AnnKicki var först ut idag och visar ett härligt gräsgrönt från p2. Skönt att det bara var jag som var tråkgrön idag!
 • Pamsan deltar med ett härligt lack från Gina Tricot, mycket klokt att lägga det i en layering. Vackert!
 • Gelic visar ett lack från Kleancolor och tyvärr fina du, den här nyansen funkar inte för mig.
 • Emelie är illgrön idag med ljuvliga glittertippar från Darling Diva! Åh så vackert! Krya på dig fina!
 • Tove visar Barielle idag, samma som Helena visade förra veckan – och det är också Helena som gett det till Tove! Urläckert!
 • Lottsky känner sig tvingad att vara grön idag, så är det ju förstås inte. Men lacket hon visar från Depend är vackert ändå!
 • Anna visar somrigt China Glaze, väldigt snyggt! Saknar redan sommaren…
 • Kerstin kör en repris på ett riktigt vackert lack från OPI, det är verkligen hur vackert som helst!
 • Jezzica visar en jättesöt nailart med tekannor! Så himla gullig, jag gillar verkligen färgkombinationen!
 • Alexandra behöver muntras upp! Under tiden visar hon ett väldigt fin nailart med glitter från Adoree och Mavala. Fint!

[inlinkz_linkup id=442604 mode=1]

 1. Många fina lack idag! =) Nä, inte känner jag mig tvingad, jag får ju välja själv! =) Mest att det känns lite ont om tid att hinna pressa in rätt färger vid rätt tillfälle!

 2. Sedan ett tag nu kommer jag alltid in på mobil-versionen av din webbsida, och det verkar helt omöjligt att komma över på den vanliga. Är det fler som haft problem med det? Jätteirriterande! Jag surfar från min dator, med Internet Explorer 11

  • Vad roligt att du tycker det! JA, alla får vara med! Så länge du har en blogg eller instagram och visar en grön manikyr eller sminkning så får du vara med! =) Tom grön outfit vore kul om du hellre vill det =)

   Välkommen!

Comments are closed.