22 april, 2024

Recension: Aloe Nourishing Serum

Jag har sedan början av april dagligen använt en ny produkt från Forever Living Products och deras Sonya Collection. Aloe Nourishing Serum heter den och är precis just det. Ett mycket närande, fuktgivande serum. Det står inte så mycket om den på Forevers sida, men citerar det lilla som finns iaf:

Ett mjukt, lättapplicerat serum som bl a innehåller vitt te, mimosaextrakt och vitamin E. Fyller på hudens fuktdepåer och upprätthåller fuktighetsbalansen.

Jag vet inte om ni minns, men när jag kom hem från Belgien var min hud finnig, torr och riktigt grov. Konstigt att det blev just då, iofs fick jag en lättare förkylning och ny miljö – men jag brukar inte påverkas så mycket av sådant. Jag körde några ordentliga skrubbar och någon dag med Basiron för att råda bot på mina finnar. Därefter satte jag igång med detta nya serum.

OMG. Jag har alltid gillat känslan av silikon på huden men det är ju oftast bara en tillfällig känsla. Det här sitter kvar! Jag testade det första gången på natten för att se hur fet huden skulle bli, men det var helt perfekt. Det var tom så fuktgivande att jag inte ansåg mig behöva någon mer kräm, vare sig på natten eller dagen.

Efter ett par dagar tycker jag att huden har mycket mer lyster, den är lenare och ser inte lika torr och fnasig ut när jag just tvättat mig. Jag har tom funderat på att gå till jobbet utan foundation! Men jag ska nog hejda mig lite där även om det nog kommer fungera om någon månad till. Men jag tror att Aloe Veran i den här verkligen lugnar och läker samt att de andra produkterna gör huden ännu bättre. Plus att det vita teet luktar fantastiskt gott!

Dessutom är flaskan på 118 ml, 2 pump räcker till hela ansiktet och den är dryg som bara den! Rätt dyr dock, runt 350 kr om jag inte minns fel.

Betyg: 5 av 5! Går du nånsin på en Forever-demo: beställ denna!

5 tankar på “Recension: Aloe Nourishing Serum

  1. Kul att du hittat en bra ansiktskräm, det brukar vara svårt. Jag blev sugen på att prova lite aloe nu..

  2. Jättebra produkter, hela serien med rengöring, ansiktsvatten, serum och creme, håller med till hundra procent, men det är citrusextraktet som doftar så gott. Vitt te är en viktig antioxidant, och den håller huden fräsch och fin. Inte särskilt dyr tycker jag, med tanke på att den är så dryg.

Kommentarer är stängda.