Japp, jag ska köra piratmejk tills den 7:e, bara så ni vet! Imorgon ska jag ingenstans, så då ska jag göra en extrem variant!

Idag gick jag till Nailshop för att snacka lite om Beautymässan och Nailmails samarbete med Nailshop/Nubar – samt även hämta Moodies-leveransen! Det kommer bli en del över om ni inte hoppar på nu! Annars får jag väl ha lite tävlingar framöver, eller sälja på sidan om. =) Nästa inlägg kommer handla om det jag fick med mig från Nailshop förutom alla Moodies!

Förresten, ni har väl sett att alla Nailmail-inlägg nu kommer i sidobaren istället för här? Då blir det inte så rörigt här i den vanliga bloggen men ni kan fortfarande ha koll på bloggen härifrån.

Dagens är en väldigt ljus variant, grundade med Dignity över hela ögonlocket. Därefter en silvervit skugga från Manly-paletten över nästan hela ögonlocket. I den yttre ögonvrån och under ögat en rödlila skugga från samma palett. Blev lite svagare än jag tänkte med ändå ok. Lila kajal, Lust från Urban Decay och lååånga ögonfransar med IsaDoras vattenfasta mascara som alltid kladdar ner mina mejker :(

Comments are closed.