Jag följer fortfarande Sminkans och Rouaas färgvecka! Gå till Sminkan för länkar till de andra som är med =) Själv är jag – som HMS sa – lite mer modest!

Grund av UDPP och därefter Color Definer. I den inre ögonvrån en lavendellila skugga från Mary Kay, i den yttre Flamenco från MUS. Lila eyeliner – Electro Lady  från Mac. Tycker fortfarande inte om att använda den, önskar jag hade en dipliner i lila istället! Lite lila kajal också, Lust från Urban Decay. Röd lipstain från Body Shop.

  1. Gorgeous! Lila är verkligen galet snyggt till dina ögon.
    (Och gosh vilken söt kattbild som bonus :D)

  2. Supersnyggt! Förlåt att jag missade… Lättare att samla alla om du skriver en kommentar eller länkar, även om jag försöker hinna med att kolla alla mina ”vanliga” bloggar.
    Nu är du snart på listan i alla fall!

Comments are closed.