19 april, 2024

Dagens: Tre nyanser av grönt

En annan grön tröja idag, även denna från H&M och inspirationen flödar ju som vanligt i min hjärna. Idag var det off to work igen, men först sov jag länge och vi hann även med en inköpsrunda på Hemköp. Usch va dyrt det är med mat, varför kan inte vi leva på bruna kulor som Wendy gör?

Jag grundade iaf med Dignity idag för att därefter använda tre olika gröna skuggor från Manlypaletten. En ljust grön i den inre ögonvrån, därefter en mörkare matt skugg som ett v i den yttre och därefter ytterligare en mörkgrön men med lite glitter i ovanpå det. Under ögat en blandning av lila och grön skugga.  Fick grön skugga överallt under ögat som jag fick tvätta bort, tyvärr syns det på sina håll iaf att det fällde en massa.

Håret blev lite annorlunda idag, lockade upp det en aning med plattången. Coolt va? Ser inte riktigt så där fluffigt ut längre dock.

13 tankar på “Dagens: Tre nyanser av grönt

  1. Vem vet, bruna kulor kanske också är gott? *sneglar på kattmatskålen hemma*

    Fantastisk mejk, underbart snygg! :D

    Makeuponistas senaste bloggpost: LOTD

  2. hej, nu är jag äntligen tillbaka på bloggen igen. Jag ska försöka uppdatera så mkt som möjligt! Välkommen tillbaka till min blogg.

    MVH// Daniella

    tack för awarden… ska se till att göra den nu när jag är tillbaka igen.

    Daniellas senaste bloggpost: Temavecka : Smokey Eye

  3. Jag gillade oxo din gröna:-) Ett tips: lägg ett tjockt lager puder under ögat och på kinden, när du är klar med mejken är det bara att borsta bort. Då fastnar det inte massa ögonskugga där det inte ska vara.
    Nej nej nej, bruna kulor är inte gott, jag måste ju smaka va tissarna äter, tack men nej tack;-)

    Tjingeling

    MyyZzs senaste bloggpost: Barnbarn

  4. Grrrrryyyymt snyggt! Bland den snyggaste mejken jag sett på dig, grön och härligt! Frippan var också underbar, busigt sexig, eller vad jag ska säga ;)

Kommentarer är stängda.