Välkommen till Grön Onsdag 2017! Vi kör väl ett år till va? Så länge jag orkar blogga kör vi Grön Onsdag tror jag… Är du med idag? Lägg till dig nedan via inLinkz.

Idag vill jag visa er ett lack som jag fått av Blowfish-Emelie om jag inte har helt fel, Orly – Steal The Spotlight. Det här är en ganska tunn glittertopper så jag har lagt det ovanpå China Glaze – Exotic Encounters som jag ju visade för några veckor sedan. Det här lacket var i det närmaste omöjligt att fota, dåligt ljus och suddiga bilder, fick fota det 3 gånger innan jag gav upp och fotade det under en lampa istället. Det är mer grönt än det ser ut, turkos som går mot grönt alltså. Dessutom är det kopparglitter i det, väldigt fin kombo.

1 tjockt lager över det andra, på egen hand hade det nog behövts 3-4 st.

Vad gillar du detta?  1. Så snyggt är det:) Och jag är med. Och jag är med på grön onsdag hela året (om jag inte skulle glömma el är sjuk förstås) tycker detta är så kul=D

Comments are closed.