23 april, 2024

Holofredag: Cactus Nail Polish – Boron

 

Holofredag igen! Något har hänt med min kamera, för det var stört omöjligt att fånga holon på naglarna! För tro mig – Cactus egna Boron är fullt med holos! Detta är alltså även det ett av de lacken från Cactus alldeles egna kollektion Spektrum β.

De syns tydligt även i vanligt lampljus, som synes i de två med blixt. Jag gillar verkligen den här nyansen av blå, kornblå men lite mer dammig pga holopigmenten förstås. Riktigt fina tydliga regnbågar även om det nu inte syns.

Men,det var två stora problem med detta lack. För det första hade pigmentet inte löst sig ordentligt, så fick en del små prickar på naglarna. Lite trist men ingen big deal och jag har retuscherat bort dem på bilderna. Det andra var att borsten var väldigt lös och spretig. Kanske ett måndagsexemplar? Slutfinishen blev bra ändå. Bara något jag noterade. I övrigt måste jag verkligen säga att detta är riktigt fint!

4 tankar på “Holofredag: Cactus Nail Polish – Boron

  1. Min kamera har också muckat idag, trots att solen kom fram och allt :/ Boron är hur som helst jättefint! Jag kör också blått idag.

Kommentarer är stängda.