19 april, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Godkväll!

Så skönt att vara hemma igen, även om det alltid är roligt att åka till Stockholm. Hann inte med ett dugg idag heller efter mötet, letade efter ett ok hamburgerställe i en evighet. Blev en bränd hamburgare med tradiga pomme till slut, suck… Borde ha gått till BK eller Max istället.. Men i övrigt gick det bra idag, ett mycket positivt möte!

Dags att besöka er igen! Jag har lagt till några själv idag, hoppas det är ok. Jag vill ju ge er lite trafik också =) Då kollar vi!

Deltagare Grön Onsdag

  • Anne var först ut idag, med ett av OPIs Hawaiilack. Härlig nyans även om jag håller med om att penseldragen stör en aning.
  • Ingrid visar en av IsaDoras vårlack, en riktigt härlig mintig glassnyans! Tänk att den här färgen återkommer varenda vår – ändå är den alltid rätt!
  • Gelic deltar med en av China Glaze knalligaste krämlack, en sånt som verkligen piggar upp som sjutton. Så läckert!
  • Tess kör vackert budgetlack idag med vårhärligt Nordic Cap, riktigt fint! Gillar när gröna lack går i gult, det blir så fräscht.
  • Malin deltar via Instagram och har ett ljuvligt Glam Polish på naglarna. Herregud så fint!
  • Sminkan (tillagd av mig) har också ett grönt holo idag, från Liquid Sky. Ruskigt ljuvligt, en av de vackraste gröna holos jag sett!
  • Linda (även hon tillagd av mig) visar grönt på Instagram idag, med ett riktigt fint OPI. Gillar verkligen den här dammiga nyansen.
  • Kerstin deltar med dagens öga och visar Cliniques nya palett. Den är verkligen så fin och passar henne riktigt bra!

[inlinkz_linkup id=506674 mode=1]

3 tankar på “Deltagare Grön Onsdag

  1. Snyggt, men så gillar jag mörka lack alla tider på året, faktiskt mest när solen skiner för jag tycker det är då skimmer och glöd från den sortens lack mest kommer till sin rätt! =9

    1. Antar att denna skulle hamna under OPI Stay the night? Och jaa, är riktigt snyggt i solen!

  2. Klumpig jag är, jag glömde lägga in min länk.
    Aja. . . Många gröna skönheter iallafall:)

Kommentarer är stängda.