ciate-mainstage-1

Ledsen för ett något sent inlägg, hinner nog bara detta dessutom! Igår var jag jättetrött och hade ont i huvudet, idag har vi annat att  göra. Kl 19 ikväll ska vi se Al Pitcher på Lilla Teatern och fram tills nu har vi hängt med mamma. Det var nämligen öppet hus på Norrköpings gamla fängelse idag, vi har tillsammans med många andra nyfikna varit där och tittat.

Bilder finns på Instagram men kommer till bloggen vartefter också =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men, lack var det! United in Pink fortsätter, ni finner länk längst ner till fler bidrag. Ni missar väl inte att jag kommer hålla i United in Green hela nästa vecka? Idag vill jag visa er ett lack som jag även kommer visa imorgon, men då med en nailart på också. Ciaté – Main Stage var namnet, ett lite jellyaktig krämvariant till mörkt rosa. Tonen går lite mot lila, bärlila kanske och är absolut en nyans som jag trivs bra i.

Lättlackat, två lager och inga större problem med att få snygga kanter. Torkade relativt fort också. Bilderna är tagna i mulet dagsljus samt under en lampa.

Vad gillar du denna nyans? Något för dig? Rösta gärna här ovan också!

ciate-mainstage-2ciate-mainstage-3ciate-mainstage-4ciate-mainstage-5ciate-mainstage-6

inLinkz

Comments are closed.