aengland-briarrose-1

Så var det fredag igen och givetvis försöker jag kombinera underbara holofredagen med United in Pink. Följ länken längst ner i inlägget för fler rosa manikyrer men missa inte heller att hälsa på hos Kerstin för fler holos oavsett färg!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er att lack som tyvärr inte fick glänsa i solen igår – A England – Briar Rose. De första bilderna togs i mulet dagsljus, så ni får mest njuta av nyansen där. Men imorse lös solen så då fick de en ny chans! Regnbågarna syns lite lite, holopartiklar finns säkert där i men inte fullt så mycket som i Laylas eller FNUG’s holos för att nämna några. Det är en väldigt fin rödrosa nyans , jag antar att Briar Rose är en sorts ros? Jag gillar verkligen detta och det sitter fortfarande kvar på mina naglar. Igår fick jag tom beröm på Kicks för att det var en så fin nyans.

Jag har här använt två lager, detta är oerhört pigmentrika lack vilket också gör dem något tjocka. Jag var därför försiktig och tog ett lager till istället. Men det var rätt lätt att lacka med ändå för att få snygga kanter.

Vad tycker du om detta? Visst är det en fin nyans? Glöm nu inte bort att rösta ovan!

aengland-briarrose-2aengland-briarrose-6aengland-briarrose-8aengland-briarrose-9aengland-briarrose-10

An InLinkz Link-up

  1. Oj! Nog snyggaste swatchen jag sett av detta lack. Jag var helt säker på att jag bara skulle ha Rose Bower från den här kollektionen men nu blev jag plötsligt väldigt osäker.

Comments are closed.