ons-0910-1

Jaha, då var man gräsänka för dagen igen då. Anders är på väg till Växjö för att hämta Nadine, hoppas vi får en fin hösthelg tillsammans vad vi än gör. Idag är det också 1 år sedab Wendy dog. Min älskade lilla katt, tittade på instagrambilder tidigare idag och det var bara sovbilder i princip. Sista året sov hon hela tiden, i min famn eller på en kudde. Dessutom var hon bara skinn och ben. Det var en jobbig tid och även om Uchi & Deshi fyllt lite av hålet efter henne är saknaden fortfarande väldigt stor.

Vila i frid min fina.

Här kommer mejken från igår iaf. Jag var rätt trött, sov dåligt på natten och vaknade tidigt (fast jag lyckades somna om). Skönt att börja dagen med en dusch och genomrakning, jag är ju rätt ofta bara hemma och orka duscha då. Igår använde jag också en av skuggorna från Make Up Stores kollektion Cashmere – Sopthisticated. En brunlila matt skugga som är riktigt fin, vet inte om jag gjorde den rättvisa igår dock.

2013-10-10 13.41.30I övrigt använde jag också Clinique Redness Solution Foundation, använde den enbart på ena halvan av ansiktet och lade ut på instagram. Döm om min förvåning när Clinique US skrev en tweet till mig med ”Gorgeous!” ! Kul, även om bilden var dålig och de knappast menade vad de sa… ;-) Men det är en bra foundation, täcker det röda flammiga även om den kanske är lite ”fet”. Test pågår som ni förstår.

Ja, det var den mejken det! Nu måste jag ta mig något att äta!

ons-0910-3ons-0910-2

Produktlista

Hud
Hudolja: Ringblomsolja
Foundation: Clinique Redness Solution Makeup SPF 15 – Calming Alabaster
Rouge: Benefit Rouge – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskugga: Make Up Store Microshadow – Sophisticated
Mascara: BareMinerals Lash Domination – Intense Black
Ögonbryn: BareMinerals Frame & Define – Universal Light
Eyeliner:  Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar: Rimmel Lip Gloss

Attityd: Lite orolig inför ortopeden, men annars på gott humör!

  1. Du är jättefin, både hår och makeup är väldigt snyggt! Förstår att det är en jobbig dag, jag känner verkligen med dig! Kramar

Comments are closed.